Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillecreme
- 300 g Sahne
- 100 g Puderzucker
- 50 g Mascarpone
- 1 TL Vanilleextrakt
Johannisbeerwaffeln und Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 3 Eier
- 250 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 200 g Buttermilch
-
150
g rote Johannisbeeren
of 150 g rote Johannisbeeren, TK, aufgetaut und abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1308 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgenkompott mit Mohn-Milchreis
1 Std. 15 Min
Quark-Kirsch-Auflauf
1j
Vanille-Buchteln mit Mirabellen
2 Std.
Armes Burgfräulein
20min
Apfel-Zimt-Waffeln
45min
Apfelknödel mit Vanillesauce
1 godz. 40 min
Blintzes mit Heidelbeerquark
35min
Schokokuchen mit Bananeneis
11 Std.
Quarkpfannkuchen
35min
Roh gerührte Himbeer-Johannisbeer-Konfitüre
13 Std.
Pistazien-Hefezopf
2 Std.
Crêpes à l'orange
1j