Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillecreme
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Puderzucker
- 1 TL Vanilleextrakt
- 50 g Mascarpone
Johannisbeerwaffeln und Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 3 Eier
- 250 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 200 g Buttermilch
-
150
g rote Johannisbeeren
of 150 g rote Johannisbeeren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1308 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quarkklöße im Melonensud
1 Std.
Birne-Helene-Germknödel
2 godz.
Heidelbeerpfannkuchen mit Holunderblütenquark
1 Std.
Orangen-Milchreis mit Apfel-Heidelbeer-Kompott
1h 25 min
Tschechische Pfannkuchen
1 Std.
Quarkpfannkuchen
35 min
Pfannkuchen mit Milch-Schokoladen-Riegel
30min
Dinkel-Schoko-Waffeln mit Karamellsauce
45 min
Arme Ritter
20 min
Apfel-Cranberry-Kaiserschmarrn
45 min
Blintzes mit Heidelbeerquark
35 min
Bananenwaffeln mit Schokoladensauce
30min