Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillecreme
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Puderzucker
- 1 TL Vanilleextrakt
- 50 g Mascarpone
Johannisbeerwaffeln und Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 3 Eier
- 250 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 200 g Buttermilch
-
150
g rote Johannisbeeren
of 150 g rote Johannisbeeren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1308 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milchreis mit Erdbeeren
50 min
Grießbrei mit Kirschkompott
20min
Heidelbeerpfannkuchen mit Holunderblütenquark
1h
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
2u. 25min
Möhren-Überraschungs-Muffins
2h
Spreewälder Kürbissuppe
50 min
Hefe-Pfannkuchen (Plinsen)
1h 30min
Eiweiss-Spritzglasur
10min
Brandteig-Küchlein mit Früchten
1h 15 min
Kürbissuppe mit Hack
30 min
Crêpes à l'orange
1h
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min