Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Milch
- 55 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 250 g Dinkelmehl Type 630
- 50 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 80 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 1 TL Vanilleextrakt
- 1 Prise Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1391 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 21 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stachelbeer-Tartelettes
1h 45min
Joghurt-Brioche-Röllchen
7h
Buchteln mit Kokosglasur
1h 15min
Marzipan-Kürbis
2 Std. 25 Min
Kefir-Zöpfe
7 Std. 30 Min
Vanilleschnecken
7 Std. 30 Min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3 Std.
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3 Std.
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Apfel-Schnecken
4h
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2h
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.