Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Tomaten, getrocknet
- 50 g Oliven, grün, entsteint, mariniert
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 250 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 600 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Salz
- 75 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Pecorino, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2135 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1 Std. 50 Min
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 godz. 20 min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 min
Kartoffelblumen
1 godz. 30 min
Mexiko-Schnecken
2h 15min
Porree-Schinken-Taler
2 godz. 10 min
Antipasti-Calzoni
1 godz. 20 min
Schafskäsetaschen
2h 50min
Schnelle Zwiebelfladen
1 godz. 20 min
Ajvar-Röllchen
2 godz. 20 min
Gemüse-Kopenhagener
45 min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 godz. 30 min