Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- 200 g Gouda, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 50 g Basilikum-Pesto
- Olivenöl zum Einfetten
- Weizenmehl Type 550 zum Bearbeiten
- 1 Eigelb
- 2 EL Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2097 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bubble-up-Pizza
1hod. 40min
Gemüse-Kopenhagener
45 Min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min
Flammküchlein
1h 20 min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1u.
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40min
Bunte Langos mit Bärlauchcreme
1 Std. 30 Min
Porree-Schinken-Taler
2h 10 min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 Std.
Knusprige Baconschnitten
3h 40min
Monkey-Bread-Auflauf für zwei
1h 45 min
Käse-Kräuter-Striezel
1h 35 min