Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oregano-Hefeteig
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Mehl
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 120 g Wasser
- 20 g Olivenöl
Tomaten-Hefeteig und Fertigstellung
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 250 g Mehl
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 100 g Wasser
- 20 g Tomatenmark
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 894 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mettröllchen mit Chilisauce
1h 15min
Kräuterfaltenbrot
1h 20min
Kürbis-Zupfbrot
2 godz. 40 min
Pizza Mexiko
1h 30min
Pull Apart Bread
2 Std. 50 Min
Bacon-Spieße
1h 30min
Tomato Rolls
2 Std. 50 Min
Speckfalten
2 godz. 20 min
Pesto-Schleifen
2 godz. 40 min
Käse-Kräuter-Striezel
1 godz. 35 min
Ajvar-Röllchen
2 godz. 20 min
Burgerbrötchen (Buns)
1h 30min