Compatibele versies
Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 125 g Milch
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreuen
- ½ TL Salz
- 1 EL Kräuter der Provence
- 4 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 8 Oliven, grün, entsteint
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2119 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheddar-Mandeln
45 min
Mediterrane Baguettes
1h 30min
Aprikosensenf
30 min
Mandel-Kräuter-Stangen
35 min
Grobkörniger Cidre-Senf
48 Std. 10 Min
Tomatenkern-Konfitüre
25 min
Seelen mit Oliven
8 Std. 45 Min
Walnuss-Knäckebrot
1 godz. 50 min
Dinkel-Cracker
1h 40min
Haselnussbrötchen
13 godz. 30 min
Käse-Kräuter-Striezel
1h 35min
Cookies mit Salzgebäck
50min