![Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4e8f36b9-c06a-4585-b8d2-ce5c7acba2ff/Derivates/1f63aead-6728-4b55-a262-311877b26acc.jpg)
Compatibele versies
Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 125 g Milch
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreuen
- ½ TL Salz
- 1 EL Kräuter der Provence
- 4 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 8 Oliven, grün, entsteint
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2119 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Kranz mit Kapern
2h 30 min
Rosmarin-Käse-Cracker
40 Min
Gourmet-Cracker
25h 30min
Cheddar-Mandeln
45 Min
Parmesan Kräuter Cracker
1 Std.
Salz-Karamell-Toffees
1 godz. 45 min
Lemon Curd
20 Min
Orangen-Ingwer-Ketchup
30 Min
Gewürz-Cashews
40 Min
Mandel-Kräuter-Stangen
35 Min
Whiskey-Senf
35 Min
Kirsch-Gummibärchen
50 min