Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 180 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 1 Ei
- 30 g Milch
- 1 Prise Salz
Füllung
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- 5 Eiweiß
- 1 Prise Salz
- 170 g Zucker
- 170 g Mandeln
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 4 Tropfen Bittermandelaroma
- 100 g Mehl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2355 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Heidesand
1h 45min
Mohnstollen
26 Std.
Erdnuss-Ingwer-Kekse
2h 40min
Baumkuchenspitzen
1 Std. 20 Min
Franzbrötchen-Stollen
32u.
Eierschecke
6h 30min
Brauner Kuchen
7 godz. 40 min
Marzipanstollen
4h
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
10h 45 min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 Std. 30 Min
Mandeltårta - schwedische Mandeltorte
8h 15min
Stachelbeer-Baiser
1 Std. 10 Min