Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Haferflocken, kernig
- 40 g Aprikosen, getrocknet, entsteint, grob gehackt
- 40 g Cranberrys, getrocknet
- 80 g Haselnüsse, gehobelt
- 20 g Sesam
- 20 g Leinsamen
- 20 g Weizenmehl Type 405
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 180 g Weizenmehl Type 1050
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Natron
- 2 TL Brotgewürz
- 280 g Buttermilch
- 30 g Honig
- 30 g Rohrohrzucker
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 192 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistazien-Orangen-Dattel-Kekse
1 godz. 20 min
Montélimar-Nougat
3h 30min
Schoko-Orangen-Fudge-Konfekt
8 Std.
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 min
Bernsteintaler
1 godz. 20 min
Cranberry-Mandelplätzchen
50min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2 godz. 45 min
Sizilianisches Mandelgebäck
30 min
Maronen-Walnussfladen
10h 25min
Buchweizen-Knäckebrot
1h 30min
Cranberry-Kokos-Knäckebrote
2 godz. 15 min
Hafer-Nuss-Taler
50min