Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basilikum-Toast
- Butter zum Einfetten
- 160 g Milch
- 40 g Basilikum, abgezupft
- 15 g frische Hefe, zerkrümelt
- 10 g Zucker
- 40 g Butter, in Stücken
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 1 Ei
Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- 5 Stängel Kerbel, abgezupft
-
30
g Pinienkerne
of 30 g Walnusshälften - 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst
- 300 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 80 g natives Olivenöl
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1039 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 297 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72 Std.
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50 min
Kopfsalat-Suppe
30 min
Birnenspiralen auf Schokopudding
30 min
Mediterrane Fladenbrote
1 godz. 45 min
Zitronen-Frischkäse
12h
Möhren-Mais-Buns
2 godz. 30 min
Kräuter-Brot-Schleifen
2 godz. 30 min
Maracuja-Crème-brûlée
4h
Mediterranes Pane Bianco
2 godz.
Kräuterschiffchen aus Quark-Öl-Teig
1h 30 min
Feldsalat mit Kaffee-Feigen-Dressing
20 min