Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Brot, trocken, in kleinen Stücken
- 650 g Wasser
- 200 g Brot, altbacken, in Würfeln (1 cm)
- 3 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
300
g Weizenmehl Type 550
of 300 g Dinkelmehl Type 630 - 6 g Salz
- 15 g frische Hefe
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 517 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 217 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marzipan-Rohmasse
1h 10min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17 Std.
Lebkuchen-Gewürz
5 min
Kaffee-Allerlei
2 godz.
Vanillejoghurt
12 godz. 30 min
Naturjoghurt
12h 10min
Chai-Karamell-Sirup
2 godz.
Mehrkorn-Kräcker
1h 30min
Backmischung für Walnuss-Tomaten-Brot
10min
Amaranth-Brötchen
9h
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Dinkel-Bürli
11h