Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Feigen, getrocknet
- 55 g Walnusshälften
- 410 g Wasser
- 40 g frische Hefe, zerbröselt
- 60 g Honig
- 260 g Dinkelmehl
- 260 g Weizenmehl
- 1 ½ TL Salz
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1734 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 127 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Drömmar
50 min
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3u.
Tomaten-Körner-Brötchen
3 Std. 30 Min
Hafer-Kartoffel-Brot
2 Std. 30 Min
Weihnachtliche Wecken
10 Std.
Süßkartoffel-Walnuss-Brot
4h
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3u.
Espresso-Panforte
1 Std. 30 Min
Weltmeisterbrot
5 Std.
Nuss-Möhren-Topfbrot
2u. 45min
Buttermilch-Weckchen
1 Std. 30 Min