Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 100 g Wasser
- 200 g Milch
- 20 g Zucker
- 20 g frische Hefe, zerbröselt
- 220 g Weizenmehl Type 550
- 80 g Maismehl
- 80 g Dinkelmehl Type 630
- 180 g Weizen-Vollkornmehl
- 75 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Salz
- 1 TL Korianderkörner
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Bockshornklee, gemahlen
- 30 g Haferflocken, kernig
- 15 g Chiasamen
- 15 g Leinsamen
- 1 Ei
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1709 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17h
Möhren-Käse-Bagels
2 godz. 25 min
Pane alla birra (Bier-Brot)
4 Std.
Amaranth-Brötchen
9h
Mediterrane Baguettes
4 Std.
Frühstückshörnchen
1 Std. 20 Min
Fladenbrot
2h
Buttermilch-Weckchen
1h 30min
Dinkel-Seelen
9h
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Baguettes auf die Schnelle
50min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min