Apparaten en accessoires
Pane alla birra (Bier-Brot)
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u.
8 Portionen
Ingrediënten
-
Bier240 g
-
frische Hefe4 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Salz5 g
-
Wasser1250 g
-
Zitronensaft30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Natrium
2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
810 kJ /
194 kcal
Vetten
1 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentieren
29 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Sandwichtoast
18u.
Tiger-Brot
3u.
Eierlikör-Birnen-Plunder
2u. 45min
Irisches Buttermilchbrot
45min
Joghurt-Brioche-Röllchen
7u.
Orient-Fladenbrote
1u.
Sesam-Stangen
1u.
Italienische Ciabattas
4u. 30min
Milchbrot
24u. 20min
Fladenbrot
2u.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16u. 10min
Softes Sandwichbrot
3u. 30min