Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g Bier
- 4 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 810 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Softes Sandwichbrot
3 Std. 30 Min
Türkisches Fladenbrot
2 Std. 10 Min
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 godz.
Hafer-Kartoffel-Brot
2 godz. 30 min
Möhren-Mais-Buns
2 godz. 30 min
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3h
Irisches Buttermilchbrot
45 min
Tiger-Brot
3h
Fladenbrot
2 godz.
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2 Std. 10 Min
Softe Frühstücksbrötchen
1h 45min