Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ¼ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 250 g Wasser
- 300 g Espresso, aufgebrüht, abgekühlt
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 978 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Karotten-Walnuss-Brot
2 Std.
Burgunderbrot
4 Std. 30 Min
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 Std.
Möhren-Nuss-Brot
2h 10min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15h 45min
Haselnussbrötchen
13 Std. 30 Min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2 Std. 45 Min
Skandinavisches Roggenbrot
27hod.