Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dunkler Aufstrich
- 175 g Haselnüsse, mit Haut
- 150 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Sahne
- 100 g Vollrohrzucker (z. B. Mascobado Zucker)
- 2 TL Vanilleextrakt
- 30 g Kakao
- 2 EL Sonnenblumenöl
Heller Aufstrich
- 175 g Mandeln mit Haut
- 150 g weiße Schokolade, in Stücken
- 250 g Sahne
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanilleextrakt
- 2 EL Sonnenblumenöl
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 13204 kJ / 3154 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 142 g
- Vetten
- 259 g
- Vezels
- 29.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zimt-Minis
30 Min
Haselnussaufstrich
20 Min
Toffee-Nuss-Aufstrich
15min
Berry Curd
20 Min
Eiskonfekt
2 Std. 10 Min
Nuss-Nougat-Creme
50 Min
Haselnussmus
1 Std. 30 Min
Nuss-Nougat-Schoko-Creme
15min
Chai-Latte-Pulver
5min
Haselnussaufstrich
8h 5min
Mandel-Schoko-Granola
1 Std.
Spekulatius-Taler
2 godz. 30 min