Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 240 g Milch
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 65 g Zucker
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- ¾ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 1 EL Milch (siehe Tipp) (optioneel)
- 1 gestr. EL Speisestärke
- 250 g Lemon Curd (siehe Tipp)
- 100 g Aprikosenkonfitüre
- 25 g Pistazien, gehackt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 965 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Halva-Karamell-Happen
6h
Hefezopf
2h 30min
Aprikosen-Schnecken
2h 15min
Birnenkuchen mit Speck (Schleswig-Holstein)
1h 15min
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2 godz.
Zitronen-Poke-Cake
2h 45min
Kardamomsterne mit Silberschimmer
1h 45min
Apfel-Hefe-Schnecken
2 Std. 40 Min
Kefir-Zöpfe
7 Std. 30 Min
Dinkel-Brioche au chocolat
2 godz.
Lemon-Curd-Striezel
4 godz.
Puddingschnecken
2 godz.