Apparaten en accessoires
Erdbeer-Wackelpudding mit Holunder-Sabayon
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 30min
8 Portionen
Ingrediënten
Wackelpudding
-
Gelatine10 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Zucker80 g
-
Limettensaft20 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Erdbeeren halbiert1000 g
Sabayon und Fertigstellung
-
Eigelb (Kl. M)3
-
75 g ApfelsaftWeißwein75 g
-
Holunderblütensirup75 g
-
Limettensaft20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
716 kJ /
170 kcal
Vetten
3 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Rhabarber Curd
40min
Erdbeerpudding
2u. 15min
Rhabarber-Eis
8u. 45min
Rhabarber Curd
35min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50min
Erdbeercurd
30min
Süße Rhabarber-Lasagne
5u. 40min
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4u.
Kuchen im Ei
1u. 10min
Vanillesauce für jeden Tag
10min
Zitronen-Baiser-Torte
2u. 10min
Ahorn-Pecannuss-Eis
12u. 30min