Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 250 g Mehl
- 120 g Zucker
- 125 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 1 TL Spekulatiusgewürz
Orangensauce
- 100 g Orangen, filetiert (siehe Tipp)
- 30 g brauner Zucker
Orangenkompott
- 150 g Wasser
- 10 g Zucker
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
- 170 g Orangen, filetiert (siehe Tipp)
- 1 EL Orangenlikör
Creme
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 40 g Zucker
- 200 g Frischkäse
- ½ Orange, unbehandelt, Schale dünn abgerieben
Fertigstellung
- essbarer Glitzerstaub, gold, zum Verzieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2962 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2 godz. 55 min
Mirrorglaze-Cake-Pops
4 godz. 40 min
Mandel-Exoten-Kuchen
50min
Éclairs
4h
Schokoladensalami
4h
Erdbeer-Macarons
26 Std.
Pavlova-Küsse
1 Std. 40 Min
Backmischung für Tassenkuchen
20 min
Macarons mit weißer Himbeer-Ganache
2h 30min
Schokoladen-Macarons
26 Std.
Baisergeister
4h
Schwarz-Weiß-Gebäck
2 Std. 15 Min