Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 180 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eier
- 180 g Milch
- 280 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 70 g Lemon Curd (siehe Tipp)
- Lebensmittelfarbe, flüssig, rot, Menge nach Geschmack
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Schmand
- 80 g Himbeeren, frisch, zum Garnieren
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine), 15 g
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1531 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenschnecken
3h 30min
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3h 30min
Apfel-Mandel-Cupcakes mit Karamellcreme
2h 30min
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3h
Éclairs
4h
Kirsch-Baiser-Tarte
2 Std. 15 Min
Schwedische Mandeltorte mit Vanillecreme
4h
Kirsch-Clafoutis
1h 10min
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
2h 30min
Zitronen-Baiser-Tarte
2h 30min
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5 Std. 45 Min
Eiweiss-Spritzglasur
10min