Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roggenteig
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 2 TL Salz
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 220 g Wasser
- 10 g Weißweinessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 100 g Gouda, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2108 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2h
Buchteln mit Kokosglasur
1 Std. 15 Min
Pizza mit Kartoffeln
1h 30min
Pasta all'amatriciana mit Erdbeer-Tomaten-Sauce
1 Std.
Pane alla birra (Bier-Brot)
4 godz.
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3 Std. 50 Min
Vanille-Grieß-Schnitten
2 Std. 30 Min
Apfel-Flammkuchen mit Streuseln
40 min
Franzbrötchen-Auflauf
40 min
Poffertjes
1h 30min
Hefezopf "Take five"
2 Std. 20 Min
Softe Frühstücksbrötchen
1 Std. 45 Min