Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudding
- 600 g Milch, 1,5 % Fett
- 35 g Zucker
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Speisestärke
Möhren-Mandel-Boden
- Butter zum Einfetten
- 260 g Mandeln
- 250 g Möhren, in Stücken
- 3 Eier
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 ½ TL Backpulver
- 70 g Maismehl
- 150 g Marzipan-Rohmasse
- Zuckerschrift, weiß
- Zuckerschrift, braun
Buttercreme und Fertigstellung
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Aprikosenkonfitüre, glatt gerührt
- 50 g Pistazien, gehackt
- 20 Dragee Eier (z. B. von Haribo), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1805 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Marzipan-Mohn-Torte
5h
Bienenstich
2 godz. 40 min
Schwarzwälder Kirschtorte
4h
Spiegelei-Muffins
2h
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3 Std.
Himbeer-Mousse-Torte
5h 45 min.
Brombeer-Brownie-Happen
5h
Waldfrucht-Frischkäse-Torte
3 Std.
Quark-Sahne-Blaubeer-Torte
6 Std. 30 Min
Zimt-Weihnachtstorte
8 Std. 20 Min
Apfel-Tiramisu-Torte
9 Std. 30 Min
Marzipan-Torte
5h