Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 4 Eier, getrennt
- 1 TL Salz
- 70 g Weizenmehl Type 550
- 15 g Speisestärke
- ½ TL Backpulver
- ½ TL Kurkuma
- 5 - 6 Stängel Dill, lang
- Paniermehl zum Bestreuen
- Wasser zum Bestreichen
Füllung und Fertigstellung
- 20 g Dill, abgezupft
- 200 g Frischkäse
- 200 g Quark
- 50 g Sahne-Meerrettich
- 10 g Senf, mittelscharf
- 20 g Honig
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
50
g Babyspinat, frisch
of 50 g junge Salatblätter der Saison, gemischt - 300 g Räucherlachs, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 580 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 562 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Oster-Brot-Torte
1h
Käse-Kräuter-Knäuel
3 Std.
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1h
Blätterteig-Möhren
40min
Schokoladen-Tarte mit Oreos®
5 godz.
Gefüllter Hefekranz
2 godz. 15 min
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35min
Kräuter-Brot-Schleifen
2 godz. 30 min
Thunfischpizza quattro stagioni
1h
Ofen-Berliner
6h
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
40min
Striezel mit Nutella®
1h 45min