Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kokos-Blondie
- 200 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 4 Eier
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken (1 cm)
- 80 g Zucker
- 1 Orange, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Mehl
- 100 g Mandeln, gemahlen
- 100 g Kokosraspeln
- 2 TL Backpulver
Schokoganache und Fertigstellung
- 150 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 30 g Karamell-Sirup
- 70 g Butter, in Stücken
- 60 g Sahne
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 69 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30min
Bier-Schokoladen-Kuchen
3h
Orangen-Creme-Karamell
12h
Carrot-Cheesecake
1 Std. 30 Min
Carina-Kuchen
2h 30min
Erdbeerschnecken
3h
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1 Std. 45 Min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 Std.
Schokoladen-Tarte mit Oreos®
5h
Erdbeer-Poke-Cake
13 Std.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Orangen-Schoko-Kuchen
1h