Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache

Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache

4.2 35 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
20 Stücke

Ingrediënten

Kokos-Blondie
  • weiße Kuvertüre in Stücken
    200 g
  • Eier
    4
  • Marzipan-Rohmasse in Stücken (1 cm)
    100 g
  • Zucker
    80 g
  • Orange, unbehandelt Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
    1
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Mehl
    50 g
  • Mandeln, gemahlen
    100 g
  • Kokosraspeln
    100 g
  • Backpulver
    2 TL
Schokoganache und Fertigstellung
  • Zartbitter-Kuvertüre in Stücken
    150 g
  • Karamell-Sirup
    30 g
  • Butter in Stücken
    70 g
  • Sahne
    60 g
  • Fleur de Sel zum Bestreuen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Natrium 69 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 1104 kJ / 264 kcal
Vetten 18 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...