Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 50 g Dinkel
- 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 220 g Wasser, lauwarm
- 10 g frische Hefe
- ¼ TL Zucker
- ½ TL Salz
- 30 g Öl
Käsecreme und Fertigstellung
- 100 g Käse, Sorte nach Geschmack, in Stücken
- ½ TL Knoblauch, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Ei, getrennt
- 20 g Sahne
- 100 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- Mehl zum Bearbeiten
- 2 EL Milch
- Sesam, gemischt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 744 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 289 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikante Avocado-Ei-Torte mit Bacon
5 Std.
Zwiebel-Hefe-Taler
1 Std. 50 Min
Erdbeerschnecken
3 Std.
Bananen-Walnuss-Monkey-Muffins
2h
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Tomaten-Körner-Brötchen
3 Std. 30 Min
Bananen-Espresso-Sahne-Torte
27 godz.
Mediterrane Baguettes
4 Std.
Küken-Amerikaner
2 godz. 30 min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Saftiger Apfelkuchen vom Blech
1 Std. 30 Min
Baguettes auf die Schnelle
50 Min