Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 250 g Milch
- 150 g Zucker
- 42 g frische Hefe, zerbröselt
- 550 g Mehl
- 90 - 100 g Puddingpulver, Schokoladengeschmack (2. Pck)
- 1 Prise Salz
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier
Belag und Fertigstellung
- Mehl zum Bearbeiten
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in kleinen Stücken
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Aprikosen, in Spalten
- 100 g Mandeln, gehobelt
- 50 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 21 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Apfel-Quark-Puffer
45 Min
Carina-Kuchen
2u. 30min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Apfel mit Vanille-Espuma
20 Min
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2h 15min
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1h 50min
Pflaumen-Wecken mit Pflaumensauce
2 Std. 20 Min
Zimtschnecken mit Vanillecreme
3 Std.
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Himbeer-Kokos-Schnitten
4 godz.
Orangen-Schoko-Kuchen
1h