Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 75 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 170 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
-
½
TL Vanillezucker, selbst gemacht
of ¼ TL Vanilleextrakt - 50 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 700 g Äpfel, geschält, halbiert, große geviertelt
- 30 g Zucker
- 10 g Butter, in Stückchen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1002 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 51 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Apfelkuchen mit Streuseln
2h 30min
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45min
Schnelle Erdbeer-Tarte
2h
Zwiebel-Flammkuchen
1h
Ratatouille-Galette
1h 30min
Cappuccino-Törtchen
1h 5min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1h 30min
Kartoffel-Quiche
3h
Erdbeer-Prosecco-Sorbet mit Kokoskugeln
50min
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2h
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
8 godz. 30 min