Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zucker
- 6 Eigelb
- 400 g Milch
- 375 g Sahne
- 300 g Ziegenfrischkäse, in Stücken
- 5 Prisen Salz
- 170 g Dinkel-Vollkornmehl
- 50 g Olivenöl
- 170 g Wasser
- 1 EL Sesam
- 10 g Balsamico, dunkel
- 250 g Rote Bete, gekocht, in Stücken
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2285 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 391 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalischer Ebly®-Salat mit Rhabarber und Schafskäse
1h
Herzhafter Quitten-Crumble
45 min
Mini-Brottorte mit Roastbeef und Senfcreme
4 Std.
Filo-Tartelettes mit Ziegenkäse und Erdbeeren
30 min
Marmoriertes Schoko-Kaffee-Eis
11h 30min
Ostertorte
7 godz.
Apfel-Quitten-Pie
1h
Geburtstagskuchen - 10 Jahre Cookidoo
2h 20min
Glutenfreie Apfelküchlein
1h
Backmischung für Bananenbrot
10min
Johannisbeer-Apfel-Essig
4h 20min
Quitten-Kompott
1 Std. 20 Min