Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teiglinge
- 235 g Wasser, kalt
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 400 g Weizenmehl Type 405
- 100 g Dinkelmehl Type 630
- 1 TL Backmalz
- 40 g Butterschmalz
Lauge und Fertigstellung
- 2 TL Natron
- 50 g kochendes Wasser
- schwarze Pfefferkörner zum Dekorieren
- grobes Salz (z. B. Steinsalz) zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 730 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Laugen-Minis
2h 15min
Fußball-Amerikaner
2 godz. 30 min
Gefüllter Hefekranz
2h 15min
Hefeteig-Nikoläuse
2 godz.
Oster-Challah-Nest mit Sesam und Ei
2 godz. 5 min
Osterhäschen mit Aprikosen-Bommel
1 godz.
Zucchini-Waffeln mit Feta-Creme
45 min
Mini-Biskuitrollen mit bunter Beerenfüllung
3h
Fußballbrot mit Paprikadip
2 godz. 30 min
Frühstückshörnchen
1 godz. 20 min
Handbrot mit Schinken und Käse
12 godz. 30 min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min