Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 100 g Dinkelkörner
- 150 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 150 g Gouda, in Stücken
- 450 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 250 g Wasser
- 40 g Öl
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 2 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Pck. Blätterteig aus dem Kühlregal (275 g), z. B. von Henglein
Lauge und Fertigstellung
- 1000 g Wasser
- 40 g Natron
- Sesam zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 742 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kleiner Laugenkranz
2 Std. 10 Min
Frühstückskipferl
17 godz. 15 min
Laugenbrezeln
1h 15min
Dinkelsemmerl
14 godz. 30 min
Körner-Bagels
2 godz.
Laugenecken
3h
Laugenbrötchen mit Sesam
24 Std.
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 godz.
Laugenbrezeln
1h 15min
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2 godz. 30 min
Sandwichtoast
18h
Käse-Salami-Twister
1h 50 min