Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillepudding
- 60 g Zucker
- ½ TL Vanilleextrakt
- 300 g Milch
- 3 Eigelb
- 30 g Speisestärke
Teig und Fertigstellung
- 200 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- 100 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Aprikosenkonfitüre zum Bestreichen (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1569 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 36 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Streusel-Taler
2h 20 min
Streuseltaler
1 Std. 40 Min
Puddingbrezeln
3 Std.
Safran-Baiser-Kuchen
1h
Quarkbällchen mit Zimtzucker
30 min
Rosinenschnecken
2h 20 min
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2u. 45min
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3 Std.
Ofen-Berliner
6h
Apfel-Nuss-Kranz
2j 15 menit
Quarkbällchen
30 min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h