Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillepudding
- 60 g Zucker
- ½ TL Vanilleextrakt
- 300 g Milch
- 3 Eigelb
- 30 g Speisestärke
Teig und Fertigstellung
- 200 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- 100 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Aprikosenkonfitüre zum Bestreichen (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1569 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 36 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-Ingwer-Kirsch-Panettoni
5 Std.
Osterlamm mit Mohnfüllung
2h
Dinkel-Vanille-Schnecken
6 godz. 30 min
Puddingbrezeln
3 Std.
Baguettes d' Épi
17h
Apfel-Schnecken
4 Std.
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1 Std. 45 Min
Streuselzopf
1 Std. 30 Min
Quarkbällchen
30 Min
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3 Std.
Softe Frühstücksbrötchen
1 Std. 45 Min
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50 Min