Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kuchen
- 80 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 170 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 70 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 2 Eier
- 100 g Milch
- ½ Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
Karamellsauce
- 250 g Zucker
- 90 g Ahornsirup
- 80 g Butter, kalt, in 2 Stücken
- 200 g Sahne
- 1060 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 EL Essig
Creme und Fertigstellung
- 200 g Sahne
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mascarpone
- 250 g Quark
- 50 g Milch
- 60 g Limoncello
-
300
g Himbeeren, frisch
of 300 g Himbeeren, TK, aufgetaut und abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3311 kJ / 791 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkel-Vanille-Schnecken
6hod. 30min
Bananen-Espresso-Sahne-Torte
27h
Erdbeer-Joghurt-Mousse mit Schokolade und Amarettini
3h 45 min
Nuss-Karamell-Creme-Torte
12 Std.
Käse-Sahne-Traum
12 Std.
Holländische Kirschtorte
2 Std. 30 Min
Buchteln mit Kokosglasur
1h 15 min
Mini-Langos mit Nougat-Creme und Banane
1 Std. 30 Min
Schoko-Sahne-Schichttorte
2 Std. 15 Min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 godz.
Beeren-Brownies-Trifle
4 Std. 50 Min
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min