Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillecreme
- 200 g Milch
- 2 Eigelb (siehe Tipp)
- 40 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Speisestärke
Teig und Fertigstellung
- 120 g Milch
- 60 g Zucker
- 20 g frische Hefe, zerbröselt
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eier, davon 1 verquirlt
- 80 g brauner Zucker
- 1 EL Zimt
- 80 g Puderzucker
- 25 g Wasser
- 15 g Backkakao
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1153 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 25 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Bratapfel-Käsekuchen
10h 20min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Ofen-Berliner
6h
Brownie-Waffeln mit Himbeersahne
30 Min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30 min
Bombardino-Kuchen
4h 30min
Orangen-Schoko-Kuchen
1h
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2 godz. 15 min
Striezel mit Nutella®
1h 45 min
Schoko-Erdbeer-Rolle
5h
Erdbeer-Poke-Cake
13h