Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Pesto
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pinienkerne
- ½ Knoblauchzehe
- 50 g Basilikumblätter, frisch
- 75 g Olivenöl
- 2 - 3 Prisen Salz
Belag und Fertigstellung
- Olivenöl zum Bestreichen
- 2 Fleischtomaten, groß, in je 6 Scheiben
- Pfeffer zum Würzen
- Salz zum Würzen
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella, abgetropft, in je 6 Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1236 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelspalten mit Guacamole
40min
Überbackenes Baguette
45min
Tomatengnocchi mit Pesto
1 godz.
Caprese Wraps
10 min
Flammkuchen
1 godz. 15 min
Pizza Frescolina
1 godz. 40 min
Pizza-Bruschetta
1 godz. 30 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Veggie-bubble-up-Pizza
2 godz.
Flammküchlein
1h 20min
Gemüse-Kopenhagener
45min