Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 EL Öl
- 60 g Blattspinat, TK, aufgetaut, gut ausgedrückt (Bruttogew. 80 g)
- 1 Prise Salz
- 2 Prisen Chiliflocken
- 40 g Feta, grob zerbröselt
- 1 Dose Mais, klein (Abtropfgew. 60 g), abgetropft
- 1 Ei (Kl. M), verquirlt
- 1 Pck. Blätterteig, gerollt, aus dem Kühlregal (275 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 614 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Himbeer-Kuppeltorte
2u.
Gemüse-Blätterteig-Muffins
45 Min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50min
Veggie-Rolls
45 Min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 Min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2u.
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Käsetaschen
45 Min
Mini-Zwiebel-Kuchen
35min
Spinat-Frischkäse-Pfannkuchen-Wrap
1u.
Flammküchlein
1u. 20min
Spinat-Feta-Taschen
1 Std. 10 Min