Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 EL Öl
- 60 g Blattspinat, TK, aufgetaut, gut ausgedrückt (Bruttogew. 80 g)
- 1 Prise Salz
- 2 Prisen Chiliflocken
- 40 g Feta, grob zerbröselt
- 1 Dose Mais, klein (Abtropfgew. 60 g), abgetropft
- 1 Ei (Kl. M), verquirlt
- 1 Pck. Blätterteig, gerollt, aus dem Kühlregal (275 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 614 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50min
Zucchini-Crostini
35 Min
Erbsen-Zucchini-Küchlein
1h
Zucchinipiccata
35 Min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50min
Käsetaschen
45min
Veggie-Rolls
45min
Rom - Pizzataler
1h 30min
Flammküchlein
1h 20 min
Herzhafte Knusperstangen
30min
Spinat-Feta-Taschen
1h 10min
Crostini mit Tomate
25 min