Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (z.B. von Tante Fanny)
- 40 g Schalotten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1h
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Paprika-Feta-Tarte
1h
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 godz. 30 min
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2h
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 Std. 50 Min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 godz. 45 min
Spinattarte
1 godz. 20 min
Tarte provençale
1h 40min