Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quark-Öl-Teig
- 20 g Öl
- 100 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Weizenkleie (siehe Tipp)
- 60 g Magerquark
- ½ TL Backpulver
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 2 TL Pinienkerne
Belag und Fertigstellung
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Magerquark
- 1 Ei
- 2 TL Johannisbrotkernmehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 150 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- Rucola zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1249 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Paprika-Zucchini-Quiche
1 Std.
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Spinattorte
1 Std.
Spinat-Tomaten-Omelette
40 Min
Tortilla
40 Min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40 Min
Birnen-Walnuss-Tarte (zuckerfrei)
1 Std. 10 Min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 Min
Mini-Gemüse-Quiches
1 Std. 30 Min
Vollkorn-Walnuss-Granola
1 Std. 10 Min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1hod. 40min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1 Std. 45 Min