Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 400 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 1100 g Wasser
- 100 g Polenta-Grieß
- 1 TL Flohsamenschalen, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Ei
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g braune Champignons, je nach Größe geviertelt oder geachtelt
- 100 g Pfifferlinge
- 200 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 100 g Frischkäse, light (z. B. Exquisa fitline 0,2% Fett)
- 150 g entrahmte Milch, 0,1 - 0,3% Fett
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Feldsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1228 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 7.6 g
Alternatieve recepten
Knusprige Auberginen auf Creme-Kohlrabi
1h
Halloumi-Rösti mit Joghurt-Dip
1h
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 Min
Petersilienwurzel-Tortilla
45min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1h 15 min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1h
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2h
Kürbis-Möhren-Gratin
50min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20 min