Spinatpfannkuchen vom Blech

Spinatpfannkuchen vom Blech

3.9 108 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl
    60 g
  • Mehl
    130 g
  • Weinstein-Backpulver
    1 TL
  • Eier (Kl. M)
    4
  • Milch
    100 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Muskat
    ½ TL
  • Mineralwasser mit Kohlensäure
    80 g
  • Wasser, heiß
    750 g
  • Blattspinat, TK
    300 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Chiliflocken
    ½ TL
  • Ricotta glattgerührt
    200 g
  • Zitrone, unbehandelt (optioneel) in dünnen Spalten
    ½

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 16 g
Calorieën 1814 kJ / 432 kcal
Vetten 27 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...