Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Olivenöl
- 130 g Mehl
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 4 Eier (Kl. M)
- 100 g Milch
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 80 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 750 g Wasser, heiß
- 300 g Blattspinat, TK
- 1 Zwiebel, halbiert
- ½ TL Chiliflocken
- 200 g Ricotta, glattgerührt
- ½ Zitrone, unbehandelt, in dünnen Spalten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1814 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1u.
Nudel-Tortilla
30 Min
Kartoffel-Flammkuchen
40min
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 Min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1u. 20min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1 Std. 5 Min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 Min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1u. 40min
Möhrenquiche
1u. 30min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1u. 30min
Kartoffelquickie
40min
Möhren-Spinat-Pasta
35min