Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Olivenöl
- 130 g Mehl
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 4 Eier (Kl. M)
- 100 g Milch
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 80 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 750 g Wasser, heiß
- 300 g Blattspinat, TK
- 1 Zwiebel, halbiert
- ½ TL Chiliflocken
- 200 g Ricotta, glattgerührt
- ½ Zitrone, unbehandelt, in dünnen Spalten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1814 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika-Zucchini-Quiche
1h
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50min
Paprika-Feta-Tarte
1h
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30min
Gemüse-Crumble
1h
Kartoffel-Flammkuchen
40 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Nudel-Tortilla
30 min
Bunte-Tomaten-Quiche
1h 10min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 Std. 15 Min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 Std. 20 Min
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2h 20min