Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Gouda, in Stücken
- 500 g Kartoffeln, gegart, vom Vortag, in Stücken
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- Öl zum Bearbeiten
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 200 g Feta, in Stücken
- 150 g Quark, 20% Fett
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Champignons, in Scheiben
- 1 Gurke, ohne Kerngehäuse, in Stücken (1 cm)
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 447 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse-Reis-Auflauf
1h 20min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 godz. 30 min
Kartoffel-Flammkuchen
1 godz. 30 min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35min
Gemüseauflauf mit Quark
1 godz. 30 min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1 godz. 40 min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1 godz. 10 min
Nudel-Tortilla
30min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 godz. 15 min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1h 45min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1h 5min