Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 30 g Öl
- 250 g Weizenkörner, vorgegart (z.B. von Ebly)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 350 g Wasser
- 100 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
- 400 g Champignons oder andere Pilze, in Scheiben
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2599 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Möhren-Weizen mit Champignon-Omelette
25min
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
1h
Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
1h
Hirsotto mit Gemüse mexicana
40min
Sonnenweizen-Salat mit Meeresfrüchten
1h 10 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30min
Gerste mit Paradeisern und Henderl
45min
Graupen-Erbsen-Risotto
40min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1h 10 min
Mediterranes Zartweizen-Risotto
30min
Zartweizen Försterin
35min