Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Möhre, in Stücken
- 60 g Sellerie, in Stücken
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 300 g Risottoreis
- 50 g Weißwein
- 650 g Hühnerfond
- 1 Dose Linsen (Abtropfgew. 265 g)
- 6 Stängel Majoran, abgezupft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Bockwürstchen, in Scheiben (1-2 cm)
- 80 g Crème fraîche
- 1 EL körniger Senf
- 1 EL scharfer Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3192 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30min
Mais-Risotto
35min
Graupenrisotto
50min
Graupenrisotto mediterran
50min
Graupen-Erbsen-Risotto
40min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45min
Linsen-Sahne-Nudeln
30min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Lasagne Primavera
1 Std. 10 Min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Spaghetti-Erbsen-Carbonara
25min
Schlemmer-Reistopf
30min