Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Pecorino, in Stücken
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 530 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- 30 g Butter
- 150 g Milch
- 100 g Sahne
- Salz zum Kochen der Nudeln
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 1 gestr. TL Sambal Oelek
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- ½ TL Kurkuma zum Kochen der Nudeln
- 500 g Bandnudeln
- 300 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3398 kJ / 812 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho-Nudeln mit Ei-Bröseln
3 Std. 15 Min
Tagliatelle mit Bohnenpesto
35 min
Cavatappi mit Cherry-Tomaten, Sultaninen und Ingwer
30min
Scharfe Möhren-Cashew-Sauce mit Nudeln
20 min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 min
Linsen-Sahne-Nudeln
30min
Bohnen Carbonara
25 min
Möhren-Spinat-Pasta
35 min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2h
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Tomaten-Sahne-Sauce
30min