Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weizenkörner
-
150
g Gouda, in Stücken
of 150 g Emmentaler, in Stücken - 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g Butter, weich und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
- 100 g Doppelrahm-Frischkäse
- 1 TL Backpulver
- 250 g Magerquark
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1580 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Spinatpfannkuchen vom Blech
35min
Blumenkohl-Puffer
30min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1h
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2h
Brokkoli-Schinken-Muffins
1h
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15min
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1 Std. 10 Min
Roggentarte mit roten Linsen
2h
Low Carb Pizza mit Zucchini und Pilzen
2h
Wirsingtarte
1h 30min