Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 150 g Möhren, in Stücken
- 4 getrocknete Aprikosen, entsteint, soft
- 50 g Studentenfutter (Nuss-Rosinen-Mischung)
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 1 Msp. Nelkenpulver
- 1 Prise Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen Zimt
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 150 g Basmati-Reis
- 300 g Wasser
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt und grob zerschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1206 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 Min
Gemüse-Gewürz-Reis
45 Min
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1 Std. 30 Min
Bohnen-Weizen-Eintopf
45 Min
Mediterranes Reisgericht
1 Std.
Mittelmeergemüse mit Couscous
1 Std.
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20 Min
Kartoffelquickie
40 Min
Pasta mit Kichererbsen
35 Min
Bananen-Curry-Reis
45 Min
Gemüse-Couscous mit Datteln und Feta
50 Min
Gemüsereis mit Kokosmilch und Cashewkernen
1 Std.