Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 150 g Möhren, in Stücken
- 4 getrocknete Aprikosen, entsteint, soft
- 50 g Studentenfutter (Nuss-Rosinen-Mischung)
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 1 Msp. Nelkenpulver
- 1 Prise Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen Zimt
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 150 g Basmati-Reis
- 300 g Wasser
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt und grob zerschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1206 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Gemüse-Curry mit Couscous
30 min
Gemüsereis mit Kokosmilch und Cashewkernen
1h
Gemüse-Couscous mit Datteln und Feta
50min
Mittelmeergemüse mit Couscous
1h
Bananenschalencurry
35min
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1h 15min
Gemüse-Crumble
1h
Pasta mit Kichererbsen
35min
Mediterranes Reisgericht
1h
Kichererbsen-Eintopf
30 min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20 min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 Min