Apparaten en accessoires
Halloumi-Gemüse-Taler
Voorbereiding. 30min
Totaal 35min
2 Portionen
Ingrediënten
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Senf, mittelscharf2 TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Zucker1 Prise
-
Leinsamen3 EL
-
Möhren in Stücken100 g
-
Zucchini in Stücken150 g
-
Halloumi in Stücken125 g
-
Gouda in Stücken50 g
-
Ei1
-
Öl4 EL
-
Endiviensalat150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
1817 mg
Eiwitten
26 g
Calorieën
2974 kJ /
711 kcal
Vetten
60 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1u. 20min
Zucchini-Taboulé mit gebratenem Halloumi
1u. 50min
Avocado-Linsen-Bratlinge mit Sour Cream
1u. 10min
Brokkoli-Puffer
1u.
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1u. 25min
Kohlrabischnitzel mit Basilikum-Quark
1u.
Bohnen-Feta-Burger
1u. 40min
Blumenkohl-Puffer
30min
Quinoawraps
1u.
Knusperkohlrabi mit Chili-Aioli
1u. 10min
Halloumi-Rösti mit Joghurt-Dip
1u.
Gemüse-Schmarren
30min