Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Mehl
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 50 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 150 g Kartoffeln, mit Schale, halbiert
- 1 rote Zwiebel, klein, halbiert
- 200 g Schmand
- 3 Eier
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 100 g Räucherlachs, in Streifen (1 cm)
- Zitronenschale, unbehandelt, in Zesten, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 746 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
50min
Lachs-Spinat-Lasagne
1 Std. 20 Min
Spargelquiche
1 Std. 15 Min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Spinattarte
1 Std. 20 Min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Brokkoli-Lachs-Quiche
1h 35 min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45min
Lachs-Spinat-Quiche
1 Std. 10 Min
Champignon-Schinken-Quiche
1 Std.
Kürbis-Feta-Quiche
45min