Apparaten en accessoires
Beeren-Ricotta-Käsekuchen
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 25min
14 Stücke
Ingrediënten
-
Butter weich, zum Einfetten20 g
-
Mandeln60 g
-
weiße Schokolade in Stücken100 g
-
Zucker100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Mehl40 g
-
Magerquark500 g
-
Ricotta500 g
-
Eier (Kl. M)6
-
Heidelbeeren verlesen250 g
-
Himbeeren verlesen250 g
-
Puderzucker2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
13 g
Calorieën
1039 kJ /
248 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1u. 10min
Mango-Physalis-Kuchen
1u. 20min
Italienische Obsttorte
3u. 15min
Erdbeer-Tarte
7u.
Käsekuchen mit Beeren
2u. 50min
Erdbeer-Pistazien-Tarte
4u.
Ricotta-Cheesecake mit Erdbeeren
2u. 30min
Mandarinentarte mit Nusscrumble
9u.
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5u. 45min
Beeren-Kokos-Kuchen
2u. 10min
Schokoladenkuchen mit Frischkäse-Karamell-Topping
2u. 30min
Himbeer-Käsekuchen
8u.