Ricotta-Cheesecake mit Erdbeeren

Ricotta-Cheesecake mit Erdbeeren

4.3 99 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
8 Stücke

Ingrediënten

Boden
  • Vollkorn-Butterkekse (z.B. Leibniz), halbiert
    150 g
  • Butter weich, in kleinen Stücken
    60 g
Füllung und Fertigstellung
  • Ricotta aus Kuhmilch
    250 g
  • Sahne
    100 g
    100 g Frischkäse
  • Eier
    3
  • Zucker
    100 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 TL
  • Erdbeerkonfitüre
    70 g
  • Erdbeeren, frisch in Scheiben (ca. 5 mm)
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 9 g
Calorieën 1363 kJ / 326 kcal
Vetten 19 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...