Ricotta-Cheesecake mit Erdbeeren
TM6 TM5

Ricotta-Cheesecake mit Erdbeeren

4.4 (91 beoordelingen)

Ingrediënten

Boden

  • 150 g Vollkorn-Butterkekse (z.B. Leibniz), halbiert
  • 60 g Butter, weich, in kleinen Stücken

Füllung und Fertigstellung

  • 250 g Ricotta, aus Kuhmilch
  • 100 g Sahne
  • 3 Eier
  • 100 g Zucker
  • 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
  • 70 g Erdbeerkonfitüre
  • 150 g Erdbeeren, frisch, in Scheiben (ca. 5 mm)

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
1363 kJ / 326 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
30 g
Vetten
19 g
Vezels
1.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten