Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tortenboden
- 40 g Weizen
-
60
g Erythrit
of 60 g Xylit - ½ Vanilleschote
- 2 Eier, getrennt
- 20 g Speisestärke
Quarkcreme und Fertigstellung
- 4 Limetten, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft von 3 Limetten ausgepresst und 1 zur Dekoration zur Seite gelegt
-
110
g Erythrit
of 110 g Xylit - 250 g fettreduzierte Sahnealternative, 19% Fett (z.B. Cremefine zum Aufschlagen)
- 250 g Magerquark
- 30 g gebrauchsfertige Gelatine, z.B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine
- 10 g Wasser
- 1 geh. TL Speisestärke
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 269 kJ / 64 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhabarber-Vanille-Torte
4 godz. 40 min
Rüblitorte
4 Std. 10 Min
Apfeltarte (zuckerfrei)
1h 15min
Low Carb Pizza mit Hähnchen
1h
Frühstückskuchen
35 min
Low Carb Laugenbrötchen
1h
Limetten-Kokos-Frischkäse-Torte
3 godz. 50 min
Joghurt-Himbeer-Torte (zuckerfrei)
8 Std. 45 Min
Käsekuchen mit Proteinpulver
3h 30min
Himbeer-Käsekuchen mit Proteinpulver
3h 30min
Käsekuchen mit Heidelbeeren (zuckerfrei)
10h
Protein-Cookies
30min