Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Pck. Kartoffelkloßteig, aus dem Kühlregal
- 3 Prisen Muskat und etwas mehr zum Bestreuen
- 120 g Rahmspinat, TK, in Pellets (ca. 24 Stück)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 2 EL Rosinen
- 2 Dosen Tomaten, gehackt (à 400 g)
- 100 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Schwäbische Lasagne
45 min
Gefüllte Zucchini mit Tomatensauce und Reis
40min
Mediterrane Klößchen
30 min
Ligurische Nudeln mal anders
45 min
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Zartweizen Försterin
35min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1 godz.
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50min
Basilikum-Knödel mit Ratatouille
40min
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1h 30min